– Vi vil blåse liv i kjøttpuddingen

  • 23. oktober 2017
Nytt liv i kjøttpuddingen

– Vi vil blåse liv i kjøttpuddingen

– Vi vil blåse liv i kjøttpuddingen

Med ny fabrikk og ny grillovn bestemte vi oss for å satse på et nytt produkt.

Nå lager vi en kjøttpudding i grov variant med 80% kjøtt og mye smak som er grillet, ikke kokt. – Vi vil rett og slett blåse liv i kjøttpuddingen, sier Per Berglund som har vært ansatt hos oss siden april. Berglund kan titulere seg som diplom-pølsemakermester, og dem er det ytterst få av i landet.

Vi har investert i en ny 500 kvadratmeter stor fabrikkbygning og stor ny grillovn. Fra før av er den grove leverposteien en bestselger og vi drodlet litt rundt hva annet produkt vi kunne bruke grillovnen til.

Kjøttpuddingen har alltid vært der, men den er blitt litt kjedelig med en litt «tannløs» konsistens og lite krydder. Nå har vi tilført noe nytt. Høyt kjøttinnhold, en grovere konsistens og mye mer smak!

Hentet fra artikkel i ØP torsdag 19. oktober 2017:

Last ned PDF